Ez is csak autó (Speedzone S08E03)

  Megtekintés 174,129

speedzone.hu

23 napja

www.axial.hu
www.medistusantivirus.com
www.vitaplus.hu
www.olajshop.hu
www.patreon.com/speedzone
www.speedzoneshop.hu
Mi van akkor, ha három autószerelő jóbarát összefog és megvalósítják az álmukat. Motorhibás Ferrari és haldokló Porsche. És a végén?
Kis hazai sztori a szomszédból.
#speedzone #ferrari #porsche #carclassics

Megjegyzés
tóni bekő
tóni bekő 11 órája
szarós-fingós Pesta megint nem bír magával , jól elb*szod a renomédat a beképzeltségeddel emlékeztet egy másik szakállas beképzelt majomra egy másik autós műsorból .. :)
Sándor Gudmon
Sándor Gudmon 15 órája
Hallgattam volna kicsit a riportalanyt is....
haver11
haver11 4 napja
Keves a reklam a műsorodba hamarosan eléred a RETTEKKLUBB szintet 😆
Norbert Prack
Norbert Prack 6 napja
Én azért kiváncsi lennék mit mondana Szaveri Zoli ahhoz, hogy régi romokat nem vegyetek ;) Nagyon jó lett a vidijó ! Le a kalappal a srácok előtt ! Kicsit mosolyogtam amikor azt mondtad hogy ellopjuk a Porche-dat. Azért a tulaj szemén láttam egy kis aggódást ;)
Laszlo Balogh
Laszlo Balogh 7 napja
Kicsit nagyképű az ez is csak egy autó, meg aki látott már autót hozzáállás. 1. Novoth Tibi heteket forog nagy példányszámban gyártott autók megfejthetetlen problémáin, amin más szerelők elvéreztek. Akkor most ő nem látott még autót? 2. A Cougar-saga. Az volt a mondás hogy az autó egyszerű mint a faék. Erre hány szerelőt fogyasztott el? Akkoriban Pista is csak röhögött, nem tolta ekkora lendülettel a helyes megoldást...
Márk Stefán
Márk Stefán 9 napja
Pista már megint kurva idegesítő.
esefi9
esefi9 11 napja
Belenéztem vagy 12 helyen, bárhol állítottam meg, folyamatosan a riportalany beszélt sosem Pista. Nem tudom mi a bajotok... illetve tudom, csak nem értem mit kerestek itt? Vegyétek ki a csengőt és szép napot!
Deviance™
Deviance™ 11 napja
Mondom, de ismerős ez a hely meg a neve... Bódi Zoli a vezető neve... Hát a BÓDIS! Motorosok körében hírhedt már szinte egész világon. Németek is inkább ezt veszik mert nagyon jó kipufogókat csinálnak. Ez is megérne egy kisvideót, mert atom jó cuccokat csinálnak!
Nándor Kruppa
Nándor Kruppa 12 napja
ez a Zoli nem úgy néz ki mint a Jango Fett a SW ból?
Valter Unger
Valter Unger 12 napja
ennyi beteg ember egy helyen ,a komentekből itélve lövésetek sincs mit is beszél itt az István )) tök jól csinálja ,ennyi az egész egy egyéniség , és ti ? csak nature birkák vagytok biztos maszkban nyomjátok
Kristóf Németh
Kristóf Németh 12 napja
Ha már ennyire F astra akkor eg yhasznált tesztet csinálhatnál róla Pista! :)
Elek Zsolt Kovács
Elek Zsolt Kovács 12 napja
Jóemer! Miért vágsz állandóan a riportalanyod szavába? Most akkor érdekel a válasza vagy nem érdekel? Ha érdekel, akkor tiszteld meg a válaszadás lehetőségével arra a kérdésre, amit egyébként te tettél fel! Ha nem érdekel, akkor meg ne készíts riportot! Hiszek a fejlődésben, bizonyítsd be, hogy képes vagy rá. Hajrá!
Mr. Highed
Mr. Highed 14 napja
De jó lenne ha hagyná végig mondani az interjúalany egy mondatát
Büdi Norbert
Büdi Norbert 14 napja
tegyünk bele ülést oszt menjünk vele keresztbe :) vártam ezt a mondatot amikor megláttam a gépet
JohnGotti 2002
JohnGotti 2002 14 napja
Azok ekézik Pistát, h folyton beleszól meg stb.. akik nem értik, h ő egy versenyző típus. Ha pedig ekkora tudásanyagod van bármilyen szegmensben, akkor az kitör belőled, ezt érezhetik sokan alázásnak. Pedig nem hiszem, h az lenne a részéről. Engem például a technikai része abszolút nem érdekel,de nem hat rám zavarólag.. Szép autók, jó műsor, ennyi elég is..
György Bogdán
György Bogdán 14 napja
Tanulj meg normálisan magyarul beszélni!! Gátyába rázóskám, nézhetetlen a videóid mert nem tudsz beszélni!
Robert J
Robert J 15 napja
Meg kene nezni egy "Harry's garage" videot, hogy nez ki egy jol levezetett videos tartalom (pl. amikor Gordon Murrayvel elbeszelget ES nem vag a szavaba minden 10 masodpercben), az uriember Valyi Istvan autotudasanak a hatvanyozott ertekevel rendelkezik, az is ingyenes tartalom, SOT nincs teleszarva szponzorokkal es reklamokkal, plusz teljesen mas kaliberu, minosegileg. Ti meg azzal fenyegetoztok, hogy EGYELORE meg ingyenes (ami amugy nem teljesen igaz, en azzal, hogy a szponzoraciokat es a reklamokat megneztem , azert nektek abbol jon a love, ha nem neznem en meg a sok mas nezo a szponzorok biztos nem lennenek) , erre a minosegu tartalomra bizony nem tudom, hogy ki adna penzt. Nem reklam kent mondom de egy amator mint D. Andris jobb minosegu tartalmat keszit technikai szempontbol (kep/hangminoseg) es ez azert sokat elmond. 2017 ota nezem a speedzonet, de az az erzesem hogy ujabban megvastagodott a bor a pofatokon, a komment szekcioban is az helyett, hogy megbecsulnetek es szamitasba vennetek a kritikat meg be is szoltok a nezoknek.
Robert Vig
Robert Vig 15 napja
Jól elnevetgélnek a tökéletlen technikán. Sajnos az átlag belsőégésű autók sem mentesek a technikai izgalmaktól (jövedelmünk jelentős részét értelmetlen kiadásokra költjük). Szerencsére már látjuk az alagút végén a fényt: elektromos autó. Napjaink elektromos autói ugyan még nem tökéletesek (akumulátor hatótáv) de reméljük a legjobbakat.
Leslie A.
Leslie A. 16 napja
M96-os motor az.
Ferenc Fogarasi
Ferenc Fogarasi 17 napja
Na viszlát Speedzone .... Pista miatt.
KOVROL
KOVROL 17 napja
hát Pista letolt gatyával behajolt a faszerdőben....kommenteket látva én már az elején az IMS csapágynál elkapcsoltam, mindenki tudja hogy tudod Pista, sőt a nézőid 90% tudja mi az az IMS csapágy, de had mondja már végig az alany....
vasskos
vasskos 17 napja
Szívből reméljük, hogy István olvassa a kommenteket.
Trapshitkalci
Trapshitkalci 17 napja
Én is kicsit hiányolom a jobban körbekérdezést. Ettől függetlenül tetszik a videó. És nagyon tetszik, hogy 3barát így össze tud fogni közös álmokért, hivatásért. Én is csak ezt tudom kívánni magamnak. Öröm látni ezt a műhelyt és az autókat. És persze az egész szemléletmódot !
Premium Multi
Premium Multi 17 napja
Nekem tetszik :) nagyon :) ..autó rajongok óvodás mosollyal....ennyi..nem is kell több
Viktor Egerszegi
Viktor Egerszegi 18 napja
Öröm volt nézni, köszi Pisti és Zoltán!
Zsolt Ábrahám
Zsolt Ábrahám 18 napja
Londonba jártok és erdekel egy Ferrari, Maserati szerviz, akkor itt van egy. (Erre járok dolgozni minden héten) goo.gl/maps/FbbACWCvRvzHzxUN6
Sándor Kòródi
Sándor Kòródi 18 napja
Annyira örülök, hogy más is így van a Pistaval, mint én. En már mikor totalcarozott akkor rosszul voltam a stílusatól. Baromira tultolja. Aztan elkezdte hajpolni a nemzeti hovatartozas zavaros garsziat, akit muszaly volt a videokban mutogatni, 2ertelmes szava nem volt, csak a jeeee meeen es ennyi, de allitolag az o kapcsolatai nélkül nem johettek volna letre a tartalmak az amerikai körúton. A multkori öngólról meg mar ne is beszeljunk, mikor csalonak probaltak beallitani par szaz forintért a Teslas eladót 😂Mindegy, a videókat szelektalom, mast nemtud csinalni az ember
Csaba Televízió
Csaba Televízió 18 napja
Érdekes rész volt. Pista jó karakter,de persze a kommentelők igen pontosan rávilágítanak a gyengeségeire. Viszont a mennyiért ,mit,milyen probléma konkrétan no ez ,amit egy picit túl indiszkrétnek látok ugyanis a Ferrari pl.eladó (legalább is a cég honlapján így tünt). Nem kell matek zseninenk ,hogy "ennyiért vettük+ez volt hiba"...!🙄 S akkor majd leszolják a szerelőket,hogy "bezzeg ennyit kaszálnak",no ez ,ami aggályos konkrétan.
tamas gembala
tamas gembala 19 napja
a csirketelep az igazi
tamas gembala
tamas gembala 19 napja
istvan te egy jo gyerek vagy es jo a basebol sapkad mexikobol ki fizeti ezt mert te nem nem vagy milliomos tamas a messzi tavolbol üdvözöllek
TheMrPiedone
TheMrPiedone 19 napja
Milyen jo lenne ha Pista hagyná a srácot beszélni -.-
Csaba Danyi
Csaba Danyi 19 napja
Pista mindig fel készül azokból az autókból amivel éppen forgat! Utána néz és meg tanulja minden információt ami kell hogy jó műsort tudjon készíteni az adott típusú autóról.
Seven Horse
Seven Horse 19 napja
Vazz süket ez a Bence gyerek? Kíváncsi lettem volna mit mond a Pisti erre az egész egy kibaszott bugás. Nem igaz hogy a XXI században nem lehet egy csöppet keverni a hangot. El tudom képzelni a srác fenn akadását. Áprilia Leonárdóhóz akartam venni új őninditó motort mert el füstölték a haveromék. 10 évvel ez előtt 78.000.- :D Aztán 12 ért meg tekercselték. Agy rém milyen árakat tudnak ki böfögni gyári alkatrészre.
Gabor
Gabor 19 napja
Végre egy korrekt és értelmes főnök, aki a földön jár. Gratula, és sok balesetmentes kilométert. Elképesztően jó anyag Pista!
Árpád Merle
Árpád Merle 19 napja
Jó volt a műsor srácok, ne foglalkozzatok a nyálas bemutatókat imádó negatív kommentelőkkel ;)
Balazs Hankoszky
Balazs Hankoszky 19 napja
Pedig mennyire jo content lehetne... Alap intelligencia , hogy nem vagok a masik szavaba,ha meg veletlenul igen akkor max elnezest kerek.. De ez amikor valaki felnott letere nem veszi eszre , hogy egy beszelgetesben 2 szereplo van kegyetlen.. Az eroltetett felnevetesekrol inkabb nem is beszelek :D
Ape and Essence
Ape and Essence 19 napja
Elmész valakihez, hogy meséljen a dolgairól, aztán maximum 2 mondatot hagysz neki és már belepofázol. Igazi úriember. Nagyon ügyes vagy, hogy eltudsz olvasni dolgokat, tényleg, csak akkor tarts felolvasó esteket, ha erre izgulsz.
sandor hajdu
sandor hajdu 20 napja
óriási figura!
Tibi fiú
Tibi fiú 20 napja
Pistát le kéne lőni nem tud nyugton maradni!!!! Pedig érdekes lenne a videó!
Kálmán Péter Vörös
Kálmán Péter Vörös 20 napja
Meg merem kockáztatni, hogy a Porsche klímavezérlő erősen rokonságban van a C4es Audimban találhatóval😉😊
Zsolt Minich
Zsolt Minich 20 napja
NEXEN
Liv Marlin
Liv Marlin 20 napja
Pista, mindannyian gyűlölünk téged! 🤢
CP B
CP B 20 napja
"Nem kell megijedni. De nem baj, ha félsz." Jò fèj volt a szerelő sràc.
KARR KNIGHT
KARR KNIGHT 20 napja
27:23 itt azért lehet látni hogy a toyota menyire közel akarta vinni az F-BODY modellekhez.
Richárd Holló
Richárd Holló 20 napja
Pista, mióta van Panerai vekkered? :D Gyönyörű darab, hozzád illik is.
Csaba Mácsai
Csaba Mácsai 20 napja
Köszi a műsort.
david solymos
david solymos 20 napja
Már 4x nézem újra óriási, instant get az a Ferrari, szerintem itt azért ekkora az ellenkezés mert sokan írígyek, én inkább csak örülök ha végre ilyen autók is fognak itthon futkározni!!! Valami elkezdődött!
Viktor Csányi
Viktor Csányi 14 napja
Nem irigyek, hanem érdekelné őket a szaki véleménye is, Pistáén kívül. Imádom a Ferrarikat, már 14 évesen jártam a gyárban, harminc éve nekik szurkolok minden platformon, de senkiét sem irigylem, sőt, otthonra még ajándékba sem kellene egy igazi.
László Leibinger
László Leibinger 20 napja
A folytonos belepofázások tönkre vágják az egészet... nem tudja befejezni az ember a mondandóját, pedig érdekes lenne...ha ezt valaki nem ismeri el és nem fogja fel (ráadásul úgy hogy ezt már jópáran jópárszor jelezték) akkor ne menjen el senkihez hanem üljön le a kamera elé és meséljen magának.....és nem az a "megoldás" hogy arogánsan , lekezelően lereagálom.. a kényszer nevetésekről meg nem is beszélve...
David Pinter
David Pinter 20 napja
Pista! Nagyon elburjánzott már ez. Élmény helyett csak a szekunderszégyen jut nekünk miattad.
Dávid Rédvai
Dávid Rédvai 20 napja
Felénél tartok a videónak. Végig fogom nézni ezt is mint az elmúlt pár évben minden tartalmatokat, és maga a téma most is érdekel. Viszont a Pista stílusa egyre nehezebben nézheto. Nem bántásnak szánom, de Pistáról már sokmindent tudunk (a tudásáról is), de az egyszeri interjú alanyokról/-tól szivesebben hallgatnák tobbet (hiszen csak ez a 70 perc adatott meg nekik, hogy bemutassák magukat)... vagy nem tudom, de... valami hétrol hétre változik és azon veszem észre magam, hogy egyre szívesebben és egyre tobbet nézek más autós tartalomgyártókat. Olyanokat akik a témára koncentrálnak és nem onmaguk sztárolásával vannak elfoglalva hosszú perceken át. Hozzá teszem, nem tudnák jobbat csinálni... de volt ez jobb is annó. Esetleg legyenek alap tartalmak meg egy kulon PityuShow ami csak róla szólna... :D
Marcell Al Fakih
Marcell Al Fakih 20 napja
pontosan. annyira felbasznak az ilyen emberek. hallgatnám az érdekes sztorikat, de nem lehet mert muszáj Pistának fennforognia
Kristóf Gyergyó
Kristóf Gyergyó 21 napja
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy melyik zeneszám szól a háttérben az adás második felében? 55:33-nál felerősődik, amikor nincs beszéd. Előre is köszönöm a segítségetek!
Kristóf Gyergyó
Kristóf Gyergyó 20 napja
Kedves Miklós! Köszönöm szépen a segítséget!
Miklós VÉNER
Miklós VÉNER 21 napja
Glowing Vitality - Dream Cave ( hupost.info/chat/eIqD2rGmfLiuhJs/vide )
RotwailerKood BastardSpozaBudow CK Official
RotwailerKood BastardSpozaBudow CK Official 21 napja
legjobb autó kárpitos Szlovakian, nem messze a Magyar hatartol, Kolarovo (magyarul Gúta) persze beszelnek magyarul is itt a hon lap cim: autocalunnik.com/
József Balog
József Balog 21 napja
IMS az nem a motor és a váltó között van! Az a motor egyik végéről viszi át a vezérlés hajtását a másik oldalra! Ára ~500€
Cat92 Cat92
Cat92 Cat92 21 napja
Pesta, ha odamész valakihez vendegsegbe akk ne pof.. akarom mondani h ne beszélj bele, mert lehet ő nem csak a netről tudja a dolgokat :)
Fekete Tamás
Fekete Tamás 21 napja
Legtöbben a gyerokkori matchboxot veszik meg, vagy az autós kártyát hú a mindentvivő, és akkor itt áll... és tényleg mindent visz :)
Szabó Balázs
Szabó Balázs 21 napja
59:01 egésségedre srác 😀😀
cristallo verde
cristallo verde 21 napja
Nem vagyok Pista védője, de azt is meg kell látni, hogy pl. ahogy kiszáll ez a nagydarab manus a Ferrariból és finoman behajtja az ajtót kattanásig, az a tisztelet jele a gép felé! Vagy ahogyan a 911-et nem üvegeli szét, mert tudja, hogy a tulaj mérhetetlen munkája van benne! Ezek apró, de fontos jelek.
Mekk mester
Mekk mester 21 napja
Ha hirdetni szeretnék ezen a felületen akkor biztosan kikötném, ha Pista is benne van akkor ezekben a részekben ne szerepeljen a cégem .... Élvezhetetnen ismét.
Kakamanó
Kakamanó 21 napja
micsoda hozzá nem értő banda csinálja ezeket a műsorokat??? Nincs valaki hozzáértző a cégben aki rászólna kérdezőre hogy hagyja már végigmondani az alany a mondandóját... Szedett vedett banda egy cég lehet ez.
Tombor László
Tombor László 21 napja
Szerintem ez most jobb volt mint a kamionos videó. Pista többet hagyta beszélni a srácot, és nem volt vontatott sem a dolog.
Pixel master
Pixel master 21 napja
A tipo tényleg szuper autó volt, mai napig felemelegetjük vaterral milyen jó is volt. Nagy hátsólábtér, megbizható, haladós, csomagtartó is korrekt volt, a digitális műszerfaltól pedig mindenkinek leesett az álla :)
Viktor Csányi
Viktor Csányi 14 napja
Hát, típusa válogatja... Keresztapám Tipo 1.7D-je a leglomhább dög volt, amiben valaha ültem, egy Zastava legyorsulta, nemhogy egy ezerkettes Lada (meg persze az alap, 1.1-es benzines Tipo is)
György Takács
György Takács 21 napja
Nincs e30 coupe,2 ajtós szedán van. Csak az e36 tól van coupe.
James Bond
James Bond 21 napja
Hány km-ert futott a Porsche?
Bogáti Tamás
Bogáti Tamás 21 napja
59:00 Egészségedre!
ston3rsnail
ston3rsnail 21 napja
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a műsor szót, miért kellett lecserélni a tartalomra?
István Vankó
István Vankó 21 napja
Csak egy jó tanács.. Ha már valakivel interjút forgattok, el látogattok hozzá, akkor ne úgy kezdjetek már, hogy megfojtjátok a ti tudásotokkal szerencsétlent :D Had mondja el ő.. Ő van benne nyakig a kocsiban hétfőtől péntekig, tőle hitelesebb lenne :) Aztán ha a végén valami kimarad, érdekességként hozzá fűzhettek pár dolgot, de ez így már nekem picit sok ..
István Jánosi
István Jánosi 21 napja
Nekem a műsor összességében tetszett. DE lenne két meglátásom: 1. Mivel Pista a facen (teljesen jogosan) kifejtette, hogy a technikai dolgokért nem ő felel, így a felelős személytől kérdezném... azt látjuk, hogy alapvetően NEM tűnik fel, de az sem, hogy 1-1,5 éve kérjük, hogy a homályos, fos kamerát dobjátok ki jobb kézzel bal váll felett? Továbbra is Nagyon zavaró, h 1-3 kamera közül az egyik mindig a szélén fos homály. Nem mondanánk, hogy ha rádió műsort gyártanátok. Tudom nem egy kávéház a tartalom mennyiségében sem egy H.A. sem egy D.A. de messze jobb a többieknél sokszor a képminőség. 2. Maximális tisztelet mellett (tényleg) Pistának csak annyit, hogy látva a kommentekre a válaszaidat, lehet, hogy tényleg ideje lenne kicsit elgondolkozni. Illetőleg van az a “mondás?” hogy ha (közel) mindenki mondja, hogy nem A hanem B, akkor lehet, hogy mégsem én gondolom jól, hogy A és lehet, hogy szintén picit el kellene gondolkozni. UI.: továbbra is szeretem amit csináltok, de mint oly sokan, én is érzek némi negatív irányba tett elmozdulást a minőségben és ami engem jobban zavar, a kritikákra tett reakciókban. Remélem ez a folyamat meg fog állni és visszafordul.
Árpád Boros
Árpád Boros 19 napja
@Tibor Hamu Winkler sem az autós újságírás tótumfaktuma... Egy nagy dumás csávó, aki jól eladja magát és az autós újságírásban tudott kitörni, de amúgy nem sok köze van a témához. Hozzá képest Pista két lábon járó autós lexikon. Nekem túl sok Pista egója, ennyi a bajom vele. Néha jó hallgatni, de szerintem ha egy társaságban kellene lennem vele egy egész estét, inkább elmenekülnék.
Soma Komár
Soma Komár 19 napja
@Árpád Merle Ez igaz, de nem csak telefonjuk van hanem még 3 másik kamera is legalább
Árpád Merle
Árpád Merle 19 napja
Jó lenne a 4K-s képminőség, de mivel tudom, hogy Bence telefonnal forgat, nem várok tőle eget rengetőt. Majd lesz nekik jobb ;) H.A.-nak pl. viszont hiába van jó technikája, ha mögöttes tudás felszínes, körítve egy tucat "sexy" és "cuki" szóval :P Pistát öröm hallgatni, rendkívül felkészült ember, élő lexikon, képminőség ide vagy oda.
Tibor Hamu
Tibor Hamu 20 napja
@Árpád Boros Winklerhez, vagy Bazsóhoz képest nem harmad, hanem nyolcad hegedűs. Többször bebizonyította, hogy nem akkora ész, mint aminek mutatja magát...
Soma Komár
Soma Komár 20 napja
Pont ezt írtam a Honda-e teszthez..
basadake
basadake 21 napja
Szegeny Zoli, nem tud egy kibaszott mondatot befejezni,mert allandoan belepofazol,es elviszed mas iranyba a beszelgetest. Elkepesztoen idegesito,nezhetetlenne valt tole a video.
Laszlo Balogh
Laszlo Balogh 7 napja
Abszolút.
Tibor Sinko
Tibor Sinko 10 napja
Jól felkészült faszi ez.
Smith Xylic
Smith Xylic 14 napja
H.Andrással nem ment neki :D
Péter Árvai
Péter Árvai 21 napja
😁 Ferrari: "ez is csak egy erős Fiat" 😁😁😁😁😁
Paleo Generation
Paleo Generation 21 napja
A srácnak nincs kedve műsort vezetni? Ritka, hogy erre a nehéz feladatra alkalmas alany bukkan fel az olajsárból...
János Janurik
János Janurik 21 napja
Nem ertem Pista ekezeset, amiota nezem ilyen. A totalcar podcastjeiben Winkler allandoan lebaszta, aztan megis ugyan ugy beledumalt. Ez marad is, mert ez o. A Lacikas videoba szerintem nem volt meg az osszhang ezert volt szetesve a video.
Márk Debreceni
Márk Debreceni 21 napja
Hú de felkúrt ez a sok hisztis komment! Baszki, ennek a műsornak Vályi István a műsor vezetője, ő viszi az adásmenetet, ő tudja és érzi hogy melyik témával mennyire kell haladni, hogy minden tervezett scene, beférjen. Igen, sokat beszél mert tudja nagyon jól miről beszél, a riport alany is végig helyeselt, magyarán ő sem mondta volna másképp. Hisztiztek itt egóról meg ilyenekről... Menjetek már a pics@ba de tényleg, én ismerem a Pistát személyesen is, bőven nincs nagy egója ahhoz képest mit tud. Nyávogtok itt hogy nem jó meg a mi f@szom, érdekes a 190.000 feliratkozó meg az ennél a videónál lévő 1.700 Like és 65 dislike nem titeket igazol. Mi, akik szeretjük ezt a csatornát, ezért szeretjük. Nagyon sok idióta HUpostr sokkal de sokkal jobban elvan szállva magától, ahhoz képest hogy milyen k hülye! De ha nem tetszik, lehet nézni a Sport Verdát, meg a Totalcar-t azzal a hosszú hajú mosó medvével, meg a többi minőségtelen szemetet. Itt és a Laptimingban nagyon jó műsorvezetők vannak, és nagyon jó adások. Örüljetek hogy legalább valaki hoz ennyi színvonalat ebbe a gyenge magyar internet világba...
YELLOW
YELLOW 21 napja
Szerintem totál felesleges lájkok-ból, le/fel iratkozásokból következtetést levonni. Úgymond én is negatívan szóltam hozzá, még sem nyomtam semmit és korábban sem, ami nagyon nem tetszett, arra sem. Mert abból nem tudni meg mi lehet a probléma, míg kulturáltan megfogalmazva, akár lehet belőle tanulni is. Viszont szerintem marha gáz, amit én tapasztalok. Igen a Speedzone logós kommentelőkkel kapcsolatban. Van valami szerződés hozzá, hogy ha S logót kapsz a neved mellé, akkor mindig a csatorna mellett kell kiállnod, el vagy kötelezve felé? Komolyan kérdezem, mert úgy tűnik. Sőt az ilyen profilok kb azt hiszik, más hozzá sem szólhatna, mivel nem fizet érte. Mi van???!!!! Ez kb. lassan olyan mint a krumpli meg a szavazat esete. Én nem mondom azt, hogy te vagy a többiek valójában nem így gondoljátok, és csak elfogultak vagytok, de marhára ez érződik. Pont olyan, mikor a haverra nem lehet rosszat mondani, mert oda a barátság. Hát nekem inkább olyan barátom legyen, vagy haverom legyen, aki elmondja, ha valamit nem jól csinálok, mert kívülről sokszor jobban látni. A legtöbb márka fanatikussal is ez a baj. Azt hiszik attól fanatikusok, hogy lemegy a roló, és csak az adott márka létezik, minden más sz*r, csak az adott márka az isten. Konkrétan ugyanezt érzem most. Kb. 1db olyan S logós user-t nem láttam, aki leírta volna azt az észrevételt, amit többen érzékelünk. Vajon miért? Helyette folyamatosan inkább csak nyalás megy. Így szokta az ember elveszteni az öntudatát és válik irányíthatóvá. Nem! Nem azt mondom, hogy a Speedzone irányítani akar. :D A házasságban, ha az asszony azt mondja, akkor úgy van, csak már nála van a p!na és ő ad enni? XD Többször leírtam, hogy nem értek egyet az alpári kommentekkel, de részemről amit írtam nem Pista vagy a Speedzone ellen szól, hanem mellettük és mint építő jellegű kritika. Hogy ezt ki hogy fogja fel, gőgösen, besértődik rajta, esetleg elgondolkozik rajta, azt már egyéne válogatja. Nekem teljesen függetlenül van egy véleményem, de amikor azt olvasom, hogy más is ugyanazt veszi észre, akkor azért megnyugtat, hogy nem szándékosan akarom a rosszat észre venni, hanem lehet benne valami. Ettől függetlenül én ugyanúgy nézem tovább és remélem, bizakodom, hogy lehet jobb, mint régen. Nem a tartalommal van baj. Csak emberi részről kicsit több odafigyelést kíván. Mint írtam, ah ez kamerán kívül játszódik nagyon nincs is benne semmi, hiszen egymás közt így szoktuk. Csak jelen esetben már olyan szintet ért el, amitől nem tűnik kötetlenebbnek, haveri jellegűnek. Nekem tetszik, ha szívják egymást, szoktam is nevetni és tudod sokáig azt gondoltam, mennyire családias, nagyon jó lett ez a forma. De sajnos mára nem érzem ezt 100%-ban. És azért merem ezt kijelenteni, mert nem 1 éve nézem őket, vagy 2. Én nagyon bírom Pistát, de nem leszek elfogult vele kapcsolatban. Nekem anno Göbi volt fura, de mostanra nagyon megkedveltem, nekem a Bogaras videó volt a vízválasztó. Ott éreztem, hogy nekem megérkezett Göbi. És Pistával ugyanígy voltam korábban. Nem vagyok vallásos, de isten látja lelkem, hogy semmi rosszindulat nincs bennem felé se. Nekem speciel a Laptiming csapata lett most a befutó, hiába maguk a tesztek nem olyan velősek, de köztük most nagyon jól érzem az összhangot és szuperek együtt. Pedig nem volt ez mindig így. Én konkrétan a Janit nem bírtam. Mára csak emlékeimben van ez. Na bocsi ha hosszú voltam, egyébként "no offense" a komment! ;-)
páci Cserepes
páci Cserepes 21 napja
Szívemből beszéltél.
Péter Berényi
Péter Berényi 21 napja
ez sok...
Apa
Apa 21 napja
Csak nekem tűnik a folyamatos felnevetés olyan "na... veled érdemes jó kapcsolatot ápolni, hogy a jövőben valami érdekem lehessen belőle" féle hahotázásnak?
Zoltán Holló
Zoltán Holló 14 napja
Ha jo a kedved rikkants nagyokat.........
Blaise Castleman
Blaise Castleman 21 napja
Pista fogd már be !
G Gabee
G Gabee 21 napja
Porsche 996, 986 boxster motorkód M96...de elnézzük Pistinek
GÉofficial
GÉofficial 21 napja
Pista, biztos ennyi ugyanazt a velemenyt formalo ember letezik, vagy csak sok a troll. interju, nem interju... ha az egod engedi, kicsit gondolkozz el, vagy nezz meg regi par cuccodat. Mar ahogy az embernek visszareagalsz is elmond mindent a jelenlegi karakteredrol. a regi Valyi kell :)
Balázs Sáros
Balázs Sáros 21 napja
Pista mindenhez jobban ért mint a szakértő vendég...😂😂😂 de ha ne így lenne sem derül ki mert nem hagy végig mindani senkinek semmit 😂😙😩
Dobos Három
Dobos Három 21 napja
Jó kis reklámfilm! Gratula! :D
Pettii _
Pettii _ 21 napja
Kurva idegesitő, hogy Pista nem veszi észre magát! Max 15-20 percig bírom, hogy mekkora paraszt az alanyokkal és nem nézem tovább! Ennek így nincs értelme!
szj1989
szj1989 21 napja
Ki és aztán kifizetni :D :D
Attila Simon
Attila Simon 22 napja
Imádom ,de (mi a repethere az a szárazkartel, osztott olaj teknő teknyő meg a faszom.......)Tudod mindig kap kenést ims..... tudod jaj de naaaaa....mindig meg lehet / PIMPELNI/????? NA NEEE.....hahahaha
Istvan Losonczi
Istvan Losonczi 22 napja
Bátrak és ügyes srácok, köszi, nagyon jó volt!!!!
Torpedo Bahamas
Torpedo Bahamas 22 napja
- Belenéztünk kameráva////közbevágás - Belenéztetek és mit láttatok !!!??? .- Hát semm////közbevágás - Semmi!!figyeld semmi ! Igen.. belenéztetek endószkóppppal és ??? - A szelepekkel volt gond és ott////közbevágás - HÁHÁÁÁ A SZELEPPEKKEL VOLT GOND !!!HÁHÁHÁÁ
Krisztián Bábity
Krisztián Bábity 22 napja
Jó tanácsként a rendszámot cenzurázzátok szerintem. :)
Krisztián Bábity
Krisztián Bábity 21 napja
@Zoltán Horváth nehogy jóakarója legyen a tulajának a mai világban annyira szép az autó :D
Zoltán Horváth
Zoltán Horváth 22 napja
Minek?
Tibor Szinger
Tibor Szinger 22 napja
Én barmilyen kritikara legyen az pozitiv vagy negativ vagy pozitiv is azt mondom ha egy 1 hete fel rakott videon van kb 120k nezettség Majdnem több mint feliratkozó az szerintem magaért beszel. En igy szeretem a speedzone ahogy van! Igy tovabb!
András Szomolya
András Szomolya 22 napja
Vicces hogy minden videóban elhangzik hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye, meg hutyutyu. Ózd meg felvidék! De mindig azt kell hallanom "hogy az ányámbá" ... Béresékkel miért is nem csinólsz riportot ? Bocs okoska Pista ... Fiatal hugyosokat meg lehet vásárolni a prdjdfnfndnrjdjdj Bocsánat hogy ha sikerült megbantani valakit !hehehehe
István Vályi
István Vályi 9 napja
@András Szomolya Akkor jó, mert nem igazán értettem a mondanivalót
András Szomolya
András Szomolya 9 napja
@István Vályi Semmi. Pista tényleg semmi ! 🤭
István Vályi
István Vályi 22 napja
Próbállak követni, de nem sikerült. Mi van?
Csaba Jeles
Csaba Jeles 22 napja
Nagyon állat rész volt, szerintem jó irány, hogy bemutatjátok a használt autók igazi fanatikusait és megmentőit. Nekem is régen dédelgetett álmom egy youngtimer. Persze nem ez a kategória, inkább egy Renault 5 vagy valami hasonló.
Georg Izsovszki
Georg Izsovszki 22 napja
Paraszt müsorvezetö !!!
László Márfi
László Márfi 21 napja
Mondjuk te, mint kommentelő sem bizonyítottad ellenkezőjét!
István Vályi
István Vályi 22 napja
Nehéz napod volt?
Ott Tamás
Ott Tamás 22 napja
59:00 Egs😆
Krisztian Bogdan
Krisztian Bogdan 22 napja
mazarati ..... Kel egy mocskos kantáros ruha, egy pár mocskos izzadt kesztyű , olajat folyató lánc fűrész ... csomagtartóba egy láda szerszám.... Aztán irány melóba , Egy bunkó olasz autó ,ami még nagyképű is. Egy hétköznapi Ford mondeó sokkal többet ér ennél a típusnál.
Viktor Csányi
Viktor Csányi 14 napja
@cristallo verde Ráadásul a Maserati és a Ferrari ugyanazon cégcsoporthoz tartozik, hasonló részvényesekkel. No nem mintha ennek bármi köze lenne ahhoz, hogy kik veszik meg a termékeket, vagy ahhoz, hogy valaki beképzeli magának, hogy ismeri a tujdonosok akárcsak ezrelékét is. Mert még egy márkakereskedő sem. Az Audi mérnökei meg pont a Lamborghininél tettek rendet Sant Agata Bologneseben és nem Modenában (meg Torinoban az Alfánál), ahol a Maseratit reszelgetik.
Krisztian Bogdan
Krisztian Bogdan 21 napja
@cristallo verde Alcoa köfém....Igy keres rá...
cristallo verde
cristallo verde 21 napja
@Krisztian Bogdan Köszi az infót, a helyére teszem!..
Krisztian Bogdan
Krisztian Bogdan 21 napja
@cristallo verde van egykét tapasztalatom a márkával is meg azokkal az emberekel akik használják.....A ferrari, lamborghini tulajok nem viselkednek úgy mint ők.....Melesleg a lamborghini gyártókba, tulajokba, és használókba van némi gerinc mert tudják honnan jöttek. A ferárri is kezd olyan cégé válni amiért emelem a kalapom tiszteletel..... Viszont a mazareti.....A musztáng meg szelídült és lassan rájönnek jobb nevelt paripa lenni ménbe....mint szilaj musztang egyedül....Egyedul csak ez a mazarati csapat europaban az egyetlen aki nem érti meg a vásárló kozonségét.....pl az első a futómű állítási lehetőség.....pedig ők is székesfehérváron az alqva köfémnél kuncsorognak alvázért meg fejlesztésért.....A magyar alváz gyártás a részükre meg szégyen a fejükre.....Na ennyit a történelmükről.... Az elektromos jeladós gazpedáljuk pedig adig volt szár és beállíthatatlan amíg a Német és Magyar audi gyár mérnökei kinem cserélték.....Magyarul hiaba irod rá mazarati......tudjuk hogy 4 országból dolgoznak őssze egy valamire való konszer autót.....Aki mást mond az még vagy hazudik vagy járjon utána....
cristallo verde
cristallo verde 21 napja
Egy manufakturális módszerekkel gyártott kis sorozatú luxus autóról beszélsz! Ilyenben nem a gyárigazgatók, hanem a gyártulajdonosok "pöffeszkedtek" annak idelyén! Mondeo, Vectra, na az a nép melósautója öreg korában. Kicsit nézz utána a Maserati történelmének, utána ítélj!
diamant8421
diamant8421 22 napja
a V8 a pokolban is V8 a V12 meg maga a mennyország
Ballinho1
Ballinho1 22 napja
Szerintem nem volt semmi gond most Pistával, hallottunk mindent. Közvetlen haveri beszélgetésnek tűnt, nem ATV.
YELLOW
YELLOW 22 napja
Egyébként gyanús, hogy lesz egy Göbi Porsche Carrera teszt, egy Pista Ferrari 456 teszt, és egy közös BMW 540i teszt. A változás jogát fenntartom. XD Maserati volt, de lehet lesz egy Göbi verzió is. Vagy a Lancia-t fogja, mert abban is sok a mesélni való.
Doki_Tanja AdVANture
Doki_Tanja AdVANture 19 napja
@YELLOW köszi!
YELLOW
YELLOW 19 napja
@Doki_Tanja AdVANture később volt gondolatom, hogy lehet majd a Ferrari lesz közös teszt Pistával, de nekem gyanús, hogy azt aznap leforgatták. Lehet nem, csak megérzés. Igen az a jó, hogy a "hétköznapok hőseit", hogy a szavaiddal éljek, olyan mélyen tudod előadni, hogy sokkal több lesz azután, miután megnéztem a videót. Na, de ne bízd el magad ettől, nehogy rossz útra térj! :-) Egyébként korábbi videóhoz írtam, hogy tőled tényleg a használt teszteket szeretem nézni, míg Pistától az új autót tesztet. Nem tudom miért, valahogy neked mindig van egy személyes, régi kis mementód a régebbi autókhoz. Pistának is, de ő ledarálja, mint infó, aztán kész. Szóval nekem a használt tesztek jobban bejönnek tőled. Persze nézem mindenkiét, végül is csak autób*zi vagyok.... én is. Már sokszor leírtam, de neked is leírom, mert nem tudom olvastad-e és ohne nyalizás, de a saját Bogaras bemutatód után érkeztél meg számomra. Bevallom többször megnéztem már azt a videót, annyira tetszett. Nem kizárt, hogy esetleg annak kapcsán elfogultabb is lettem kicsit, de amíg ez pozitív, az legyen a legkisebb gond. Ettől még persze, ha úgy fogom érezni, az alkatrész tesztelős szponzoros videó alatt úgy is megkapod, amit gondolok. :D De ne vedd majd személyesnek a dolgot..
Doki_Tanja AdVANture
Doki_Tanja AdVANture 20 napja
Jó lenne, van sok felajanlas, de én nagyon kedvelem a hétköznapok hőseit is, azokat is szívesen tesztelem, beszélek róluk. Sajnáltam, hogy ennél a felvételnél nem tudtam ott lenni.
V. A.
V. A. 22 napja
Pista a műsorvezető, annyit beszél amennyit akar.
diamant8421
diamant8421 22 napja
Sityú rohadtul nyomja a tech. dolgokat (nikasilos henger , stb. de szerintem előtte felkészül a témából.
Richárd Makrai
Richárd Makrai 22 napja
Lehet latott mar parat.. meg vezette is..🤷🏼‍♂️
Ádám Zerza
Ádám Zerza 22 napja
A maserattiban az ABS kocka ugyan az mint ami az A vectrámban van 🤣
Jani88
Jani88 22 napja
Pista! A Dedráról készítsetek tesztet, ha lehetséges! Köszi! 🙂✌️
Molnár László
Molnár László 22 napja
Nem értem miért megy a rinya azon hogy a Pista beleszól! Igen néha lehet hogy tényleg szokatlan és akár zavaró is lehet de eddig is így ment minden interjú szerintem semmit nem változott a Pista ! Nekem pl sokkal jobban tetszik így mintha sima steril interjú lenne hogy mondjuk a Pista tartja a mikrofont és csendben hallgatja. Ezek ink "baráti/haveri" beszélgetések és nem feltétlen csak interjút szerintem ezért is Speedzone a Speedzone! Akinek meg steril interjú kell az nézze a híradót Peace :D :D
lászló újber
lászló újber 22 napja
Mikor már mindent tudsz az autókról.És mindent mindenkinél jobban tudsz SE... Te Pityukám egy igazi gyökér lettél... Elfelejtetted,hogy honnan jöttél.Nagy hiba volt... Sorry...
István Vályi
István Vályi 21 napja
@gf ilyenkor sosincs válasz, max némi ködös, megfoghatatlan halandzsa csak és közhelyek, megszoktam már.
István Vályi
István Vályi 22 napja
Mondtam valami pontatlant vagy félrevezetőt? Már ne haragudj, de te tudod, hogy honnan jöttem? Segíts!
Porschék megmentői (Speedzone S08E01)
1:04:58
speedzone.hu
Megtekintés 137 E
iPhone 12 Unboxing Experience + MagSafe Demo!
11:28
Marques Brownlee
Megtekintés 10 M
Gitano x Kökény Attila feat.Curtis & DR BRS - Rohanok
5:06
Így tuningol Dubai (Speedzone menni Dubaj S05E05)
40:31
Musk előtt is volt élet (Speedzone S06E14)
55:37
speedzone.hu
Megtekintés 249 E
Mekafull másfélért? (Speedzone S06E07)
1:08:16
speedzone.hu
Megtekintés 365 E
iPhone 12 Unboxing Experience + MagSafe Demo!
11:28
Marques Brownlee
Megtekintés 10 M
Gitano x Kökény Attila feat.Curtis & DR BRS - Rohanok
5:06
Megérte megvenni? Hibák...
11:40
Drimi
Megtekintés 92 E
Formula DRIFT #FDSEA 2020 - PRO, Round 3 - Top 32 LIVE!
2:56:53
Hengerfejes 2JZ-t a fehér Suprába
7:19
2JZ RLND
Megtekintés 26 E